Råd og Vejledning

Sådan foregår et sikkerhedstjek

Når du bestiller et sikkerhedstjek hos Lejre Låseservice aftaler vi en dag, hvor vores montør kan komme ud til dig. Sikkerhedstjekket er naturligvis gratis, og du forpligter dig ikke til køb af hverken ydelser eller produkter.

Et sikkerhedstjek tager cirka en halv time, men afhænger selvfølgelig af, hvor meget du spørger ind til sikkerheden, og hvor stor din ejendom er.

Ved sikkerhedstjekket vil låsesmeden gå med dig rundt i huset (og eventuelt haven) og give gode råd til hvordan du kan forbedre sikkerheden.
Vi kommer med løsningsforslag i forskellige niveauer og prisklasser, så alle kan være med.

Det er altid en god ide hvis du har gjort dig nogle overvejelser inden vi kommer. For eksempel hvor høj sikkerhed du ønsker og hvilket beløb du er villig til at investere.

Forhåbentlig finder vi sammen en løsning der passer til dit behov.

Ny bolig = Ny nøgle

En lås bør som udgangspunkt altid skiftes efter 10 års dagligt brug,men ved køb af ny bolig er der yderligere sikkerhedsforanstaltninger du bør verveje.
Sørg derfor for, at du får de gamle låse omkodet eller skiftet helt ud.

nynogle

Det er ikke til at vide hvem, og hvor mange, der har en nøgle til den gamle lås, og i realiteten kan låse sig ind og ud af din bolig når du ikke er hjemme.

Derefter er det vigtigt at se på sikkerheden af dørene.
Er det f.x. en gammel lås, er det en god ide også at få skiftet denne.

Vi, og landets forsikringsselskaber, anbefaler at der udover en lås med vrider på indersiden, også monteres en lås, der skal åbnes med nøgle fra begge sider.

Denne type lås afskrækker de fleste tyve fra at bryde ind, da de ikke kan komme ud af døren med tyvekosterne, da døren skal åbnes med nøgle også indefra.
Ved denne type lås er det en god ide at få kodet alle døre om, så det er samme nøgle der passer til alle låse.

Endvidere er det muligt også at få samme nøgle til at passe til din postkasse, skur, garage osv.
Det gør hverdagen mere praktisk. Se desuden også fanen ”Er din nøgle sikker” hvor du hurtigt får et overblik over, om du bør få skiftet din nuværende nøgle ud.

Døgnvagt: 60 45 02 68

Du kan kontakte os 24 timer i døgnet på vores døgnvagt. Vi står altid klar og til rådighed hvis du skulle få brug for det.

Er du sikker?

Vores pengeskabe og sikkerhedsskabe giver mulighed for at sikre dine værdigenstande.

Få et tjek

Når du bestiller et sikkerhedstjek hos Lejre Låseservice aftaler vi en dag, hvor vores montør kan komme ud til dig. Sikkerhedstjekket er naturligvis gratis, og du forpligter dig ikke til køb af hverken ydelser eller produkter.

  1. Aftal tid
  2. Montør kommer på besøg
  3. Gennemgang af tjek
Kontakt os her

Kom tyven i forkøbet

  • Hvis du har mulighed for det, så spær indkørslen af med en bom eller kæde, så tyven ikke kan køre helt op til huset.
  • Sørg for at mærke alle dine værdigenstande - også køleskab og brændeovn. Du kan låne mærkningsudstyr på din lokale politistation.

Se hele listen her